Cišćenje podruma

 

Čišćenje podruma je slobodno možemo reći usluga najzastupljenija u starim objektima gde stvari godinama stoje i dešava se da godine prođu a niko ne otvori vrata podruma. Sve usluge čišćenja obavljamo u više varijanti, počev od odvoza stvari i smeća na deponiju i sve do kompletne usluge čišćenja gde obavljamo pakovanje, iznošenje, utovar, i odvoz na deponiju.

ciscenje podruma

Čišćenje podruma obavljamo 24 sata sedam dana u nedelji

Čišćenje podruma i ostalih prostoriji obavljamo u bilo koje doba dana i noći, isključivo Vi birate vreme kada vama odgovara. Potrebno je samo da nas kontaktirate preko telefona, detaljno objasnite u kakvom je stanju prostorija u kojoj čišćenje treba da se obavi, šta se tačno nalazi unutra i šta je potrebno isprazniti i ostale detalje koje možemo preko telefona da obavimo. Posle detaljnog opisa koji dobijemo od Vas, potrudićemo se da ponudimo povoljnu cenu koja se uklapa u vaš očekivani iznos koji ste spremni da platite. Kada postignemo dogovor oko cene za čišćenje podruma, čišćenje tavana ili neke druge prostorije zakazujete termin koji Vam najviše odgovara za izvšenje i čišćenje objekta.

Besplatna procena i izlazak na teren za uslugu čišćenje podruma

U slučajevima gde je potrebo izvršiti čišćenje podruma većih kvadratura i velikog broja stvari a niste sigurni da možete da nam date sve informacije, samo za vas obavljamo besplatnu procenu posla i izlazimo na lice mesta na teritoriji Beograda. Posle besplatne procene niste ni u kakvoj obavezi da nas angažujete jer izlazak na teren za uslugu čišćenje podruma vršimo potpuno BESPLATNO!

Čišćenje podruma obavljaju profesionalci sa velikim iskustvom

Svi naši radnici poseduju veliko iskustvo prvenstveno kada su u pitanju selidbe a isti ti momci obavljaju i čišćenje podruma i bukvalno sa stvarima koje se odvoze na deponiju postupaju isto kao i da se vrši preseljenje.

Dajemo GARANCIJU na sve usluge tako i za čišćenje podruma

U situacijama kada nas angažujete za kompletnu uslugu čišćenja i pražnjenja vašeg objekta i kada naša ekipa vrši iznošenje i odvoz na deponiju, budite sigurni da ste angažovali pravu firmu, jer mi na sve usluge koje obavljamo dajemo GARANCIJU i to je jedna od stavki koja pruža sigurnost i potvrdu o firmi kojoj poverite posao.

ciscenje podruma tavanaČišćenje podruma za manje i veće količine stvari

Za manje kvadrature podruma i kada broj stvari i predmeta ne prelazi zapreminu od 15 m3 koristimo kombi prevoz koji fantastično odgovara tim zahtevima. Već kada su u pitanju veće kvadrature i veliki broj stvari za odvoz na deponiju je zadužen kamionski prevoz.

Pozovite nas i uverite se u našu profesionalnost već u prvom kontaktu koji imate sa nama a to je telefonski razgovor, zadovoljsto je naše da vam pružimo sve informacije i obavimo tražen posao u što kraćem roku uz izrazito obostrano zadovoljstvo.


error: Žao nam je, nije dozvoljeno kopiranje teksta sa sajta.