Čišćenje snega Beograd

Pored svih vrsta odvoza šuta i prevoza na usluzi smo Vam i kada je u pitanju čišćenje snega i grad Beograd. Beograd poslednih godina potresa totalno nepredvidiva klima i zimske padavine više niko sa 100% tačnošću ne može pogoditi. Čišćenje snega u Beogradu obavljamo već dugi niz godina i nasa zimska služba je svake godine na visini zadatka. Bilo da nas pozovete ujutro rano ili kasno u noć, naša ekipa za čišćenje snega na terenu je za manje od 90 minuta.

Čišćenje snega, mašinsko i ručno

Čišćenje snega BeogradZavisno prvenstveno od površine koju imate a onda tek i od količine padavina u tom momentu donosimo odluku koja je za vas najpogodnija i povoljnija usluga za čišćenje snega. Krenućemo od najsporije i ni malo povoljnije varijante a to je ručno čišćenje snega koje je jako sporo ali nekad i jedina opcija jer mašine ne mogu da pristupe i onda je ovo najoptimalnija opcija. Mnogo brža varijanta za čišćenje snega je mašinsko čišćenje gde zavisno opet od površine odlučujemo da li da pošaljemo mini bager ili kamion sa raonikom za čišćenje snega Beograd na teritoriji Beograda.Mini bager je odlična opcija i kada su u pitanju manje površine kao što su parking zgrade, dvorište, krug manje firme itd. 

Kamion sa raonikom za čišćenje snega se koristi najviše za veće površine kao što su veće saobraćajnice i parkinzi komercijalnih objekata koji su na raspolaganju svojim mušterijama nonstop i moraju biti čisti i prohodni. Kamion sa raonikom ima najveću efikasnost i brzinu čišćenja što ga čini najbržim čistačem u našoj zimskoj službi.

Čišćenje snega, zimska služba i odvoženje snega

Čišćenje snega zimska službaKada se skoro pa sve parališe u gradu tada nastupamo mi sa našim vozilima i upuštamo se dugotrajnu borbu sa zimskim uslovima kako bi sve površine za koje nas angažujete bile čiste i čišćenje snega Beograd učinili što bržim i ugodnijim za sam vaš prolaz. Naša zimska služba Vam je dostupna 00-24h svaki dan i sve hitne intervencije možete da nam prijavite a na nama je da što pre izađemo na lice mesta i krenemo da čistimo i uklanjamo sneg sa saobraćajnica i trotoara.

Za vanredne uslove i površine gde je problem odlaganje snega obezbeđujemo kamion kiper u koje se tovari sneg i odvozi na bezbednu lokaciju.Čišćenje snega kada paralelno vršimo i odvoženje snega je dobitna kombinacija i tada ste sneg trajno uklonili..Barem do sledećih padavina 🙂

Sam proces čišćenja obavljamo po tačno određenoj proceduri koja je ustaljena i za površine koje redovno čistimo precizna i tačno predvidiva. Bilo bi idealno da su i vremenske prilike i padavine predvidive ali na žalost nisu i iz tog razloga tu činjenicu sprečavamo tako što naše mašine borave na terenu 00-24h i u roku od nekih 60 minuta rukovodioc mašine može krenuti sa čišćenjem snega. Naša praksa je da je bolje da jednu površinu čistimo i dva puta po 15 cm snega nego jednu od 30 jer već tada kada se to dozvoli imamo popriličnu količinu sa kojom treba vladati. Čišćenje snega Beograd tada obavljamo isključivo uz praćenje vremenskih prognoza i u skladu sa padavinama. Prioritet nam je težina čišćenja a ne ušteda vremena a dosta teži rad, kako za mašine tako i za rukovodioce mašina. U situacijama vanrednih vremenskih prilika tj. neprilika i konstantno padanje snega duže od 24h, dežuramo nonstop i u više navrata obavljamo čišćenje snega kako bi površina koja se čisti bila čista, prohodna i spremna za korišćenje.

 

 

 


error: Žao nam je, nije dozvoljeno kopiranje teksta sa sajta.