Kamion sa kranom Beograd 00-24h

Kamion sa kranom popularnom dizalicom je vozilo koje je napravljeno sa ciljem da svi tereti koji ne mogu ručno, sa viljuškarem ili ostalom mehanizacijom da se istovare, mogu sa kamionom koji poseduje dizalicu za utovar/istovar. Usluge gde je potreban kamion sa dizalicom obavljamo na teritoriji Beograda i uopšteno na prostoru cele Srbije. Ovo je jedna od najodgovornijih grana kada je u pitanju kamionski prevoz i samo jedan pogrešan korak može imati katastrofalne posledice i zbog toga je potrebno da svoje poverenje poklonite firmi koja ima višedecenijsko iskustvo u ovoj oblasti. Za sve poslove na kojima se angažuje naš kamion sa kranom dajemo garanciju a uopšteno pre posla ako je potrebno obavljamo i besplatnu procenu posla.

Slobodno nas pozovite za sve terete od 300 do 6000kg, posedujemo razne dizalice za utovar i istovar robe, pozovite nas radi dobijanja preciznijih informacija.Kamion sa kranom dizalicom

Poslovi za koje se obično koristi kamion sa kranom

Kran ili takozvana dizalica( želimo da naglasimo da su slični ali ne i isti) se koristi za razne poslove utovara, istovara, nameštanja itd. U tekstu ispod nabrojaćemo samo neke najtraženije usluge gde se kamion sa kranom koristi:

 • Utovar i istovar paleta
 • Utovar i istovar kontejnera
 • Utovar i istovar mašina
 • Selidbe specijalnih tereta
 • Istovar građevinskog materijala
 • Utovar šuta i posle odvoženje šuta na deponiju
 • Nameštanje krovnih konstrukcija
 • Nameštanje konstrukcija
 • Formiranje montažnih objekata
 • Rad na visini za koji je zadužen kamion sa kranom
 • Utovar i istovar strugova itd.

Usluga kamion sa kranom proces angažovanja

Prvo i osnovno je da imate potrebu angažovanja kamiona sa dizalicom a sledeći korak je kontakt i opis zahteva tj. usluge koja Vam je potrebna. Posle detaljnog opisa usluge od nas dobijate konačnu ponudu koja nije podložna promenama cene osim prethodne promene zahteva koji se od nas traže. U dogovoreno vreme kamion sa kranom stiže na adresu i kreće se sa poslom. Naš kamion sa kranom bez problema utovari i istovari kancelarijski kontejner i transportuje ga na željenu lokaciju.

  Po obavljenom poslu vršite plaćanje usluge sa kranom ako je u kešu a ako vršite plaćanje preko računa potrebno je pre obavljanja posla da se izvrši 100% avansna uplata. Za klijente sa kojima krećemo saradnju isključivo je potrebno kompletan iznos uplatiti unapred a kada saradnja postane konstantna dozvoljeno je obavljeni posao sa dizalicom platiti u roku ne dužem od par dana. Iznajmljivanje kontejnera a i njegov prevoz možete obaviti na jednom mestu, naši kamioni sa dizalicama kontejner će pozicionirati na lokaciju koja Vam odgovara.

Kamion sa dizalicom

Kamion sa kranom cena angažovanja

Cena zavisi od mnogo faktora, lokacije prevoza, vrste posla, trajanja posla, i koji se tačno kamion sa kranom angažuje. Ustaljena je praksa u Beogradu da se naplaćuje dolazak kamiona sa dizalicom i na to se plaća svaki započet sat boravka mašine na obavljanju traženog posla. Konkretno za Beograd dolazak se može tarifirati od 30 do 100 evra zavisno koji se kamion sa kranom koristi, a svaki sat se obračunava od 40 do 80 evra. Za tačnu cenu usluge pozovite nas na prezentovane brojeve ili nam pošaljite mail i u što kraćem roku dobićete odgovor. U slučaju da Vam je potreban samo prevoz manjih tereta možete angažovati naš kombi prevoz ili za najmanje terete i pikap prevoz.  Kamion sa dizalicom je pravi izbor za vas, odaberite profesionalce.

 


error: Žao nam je, nije dozvoljeno kopiranje teksta sa sajta.