Kombi prevoz Beograd

Kombi prevoz Beograd je usluga koja u oblasti prevoza predstavlja našu osnovu uz kamionski prevozOdvoz šuta je takođe povezan sa uslugom transporta kao što je kombi prevoz Beograd jer za sve manje količine šuta i ostalog otpada baš koristimo kombi vozila. Posedujemo kombi vozila različitih nosivosti i dimenzija koja imaju primenu u svim sferama transporta kao i za uslugu kao što je odvoženje šuta. Naša vozila maksimalno mogu da prevoze 2500kg, a dužinsko ograničenje je na 4,6m što je duže i od većine kamiona.

kombi prevoz beogradKombi prevoz Beograd 00-24h

Zbog svih specifičnosti koje Beograd nosi i za uslugu kombi prevoz naše radno vreme je apsolutno prilagođeno našim klijentima i isključivo vi određujete kada želite da se određena usluga obavi.  Posebna okolnost gde se najviše ogleda prednost koju ima kombi prevoz na ostale vidove transprota je ta što kombi vozila mogu nesmetano i neograničeno da se kreću kroz sve gradske uličice i za njih ne važe zabrane kao za kamionski prevoz. Kada su u pitanju selidbe Beograd, kombi vozila koristimo do prosečno nameštenog jednosobnog stana koji bez problema staje u njega. Pored svih tih primena po narudžbini kombi prevoz angažujemo i kada je u pitanju gradjevinski materijal i manje količine.

Garancija za kombi prevoz

Za sve usluge i tako i za kombi prevoz dajemo garanciju na kompletnu uslugu i sve prateće radnje koje idu uz istu. Naša više decenijska tradicija i postojanje su samo jedan u nizu argumenata koji mogu da Vam daju do znanja sa kojom dozom entuzijazma i posvećenosti i posle toliko godina rastemo i razvijamo se. Cene za kombi prevoz variraju od specifičnosti vaših zahteva i potreba, a posebno kada su u pitanju selidbe Beograd. Očekujemo vaš poziv i radujemo se uspešnoj saradnji. Kontejner za stanovanje  tj. objekti ove veličine i broj stvari u njima uglavnom odgovara za jedan kombi prevoz Beograd i to je neka mera.


error: Žao nam je, nije dozvoljeno kopiranje teksta sa sajta.