O nama

O nama najbolje vam mogu reći naši klijenti čiji broj je odavno prešao četvorocifrenu brojku i iz dana u dan raste. Sami za sebe možemo da kažemo da smo porodična firma koja usluge odvoz šuta i ostalog odpada obavlja jako dugo ako ne i najduže na teritoriji grada Beogada, na šta smo posebno ponosni. Poseban akcenat stavljamo na striktno poštovanje rokova i dogovora jer za nas je to osnova svakog uspešnog biznisa.

milomir maric odvoz sutaTakođe želimo da napomenemo naše radno vreme i baš zbog specifičnosti usluga kojima se bavimo možete nas angažovati 24 sata svaki dan. Pored usluge odvozenje šuta vršimo i kamionski prevoz i kombi prevoz, a te usluge su posebno zadužene za transportovanje vašeg šuta na deponiju. Kao krunu svega možemo se pohvaliti i malo “finijom” uslugom a to su selidbe Beograd koja je neizbežna posle svih čišćenja, rušenja i renoviranja objekata.

Sam ozbiljan i profesionalan pristup svakom poslu su nas doveli tu gde jesmo, sada smo lider u odvozenju šuta i ostalog otpada i iz dana u dan rastemo kao i broj zadovoljnih mušterija koje su koristile ili koriste naše usluge. Naše usluge možete platiti u kešu ili preko računa i isključivo usluge naplaćujemo po obavljenom poslu, izuzetak su firme sa kojima potpišemo ugovor o saradnji za koje dozvoljavamo malo fleksibilniji način plaćanja.


error: Content is protected !!