Odvoz gradjevinskog otpada

Odvoz gradjevinskog otpada je još jedna usluga koja spada u grupu čišćenja i sređivanja stanova, kuća, objekata, dvorišta itd. U gradjevinski otpad spada sve ono što možete videti na jednom gradilišu što se više ne koristi, što je višak i što je odvojeno u jedna ćošak.  Takođe vršimo i odvoz šuta, industrijskog otpada u koji spadaju svi oni elementi, predmeti i stvari koji se koriste u industriji, a nisu u tečnom stanju.

 rucni utovar sutaOdvoz gradjevinskog otpada 00-24h svaki dan

Za Vas smo na raspolaganju 24 sata sedam dana u nedelji kako bismo olakšali proces kao što je odvoz gradjevinskog otpada, industrijskog otpada i svega onoga što nema svoju primenu. Kao i odvoz šuta tako i uslugu odvoz gradjevinskog otpada vršimo vozilima različitih veličina. Za manje ture koristimo kombi prevoz a za veće težine kamionski prevoz. Kada je u pitanju kamionski prevoz možemo obezbediti i utovar sa kranom ili sa nekom od mašina tamo gde je to moguć. Pored ovih obavljamo i ručni utovar i odvoz gradjevinskog otpada na deponiju koji je pogodan za manje količine i lokacije kojima je pristup slabija strana.

masinski utovar sutaPovoljan odvoz gradjevinskog otpada i industrijskog otpada

Sve naše usluge prate cene koje su maksimalno prilagođene tržišnoj utakmici a za redovne korisnike naših usluga uvek odobravamo i popuste koji uopšte nisu zanemarljivi i idu do 40%. Za veće poslove gde je odvoz gradjevinskog otpada moguć obaviti jedino uz veći broj odveženih tura na deponiju i veći broj ljudi koji učestvuju u čišćenju potrebna je još ozbiljnija organizacija i rukovođenje poslovima  na terenu. Pozovite nas i uverite se da baš nama treba da poklonite svoje poverenje za ovako ozbiljan i kompleksan posao.

Vršimo i iznajmljivanje kontejnera za šut koji može da bude par dana na lokaciji. Takođe kontejnerske kuće su takođe u opisu naših usluga i rado Vam možemo ponuditi bilo koji od modela.


error: Žao nam je, nije dozvoljeno kopiranje teksta sa sajta.