Odvoz zemlje

Odvoz zemlje na deponiju a po potrebi i dovoz zemlje su samo još jedne od usluga koje obavljamo. Apsurdna situacija je kada se spomene odvoz zemlje, neki žele da se otarase viška zemlje a nekima obrnuto fali zemlje i baš nas angažuju za dovoz zemlje kako bi izravnali teren ili popunili neku rupu. Jedino ograničenje koje je vezano kada je u pitanju odvoz zemlje ili dovoz zemlje je to što je usluga zavisna od vremena i kada je kišna sezona uglavnom je jako teško raditi sa zemljom.

utovar zemljeOdvoz zemlje na deponiju i dovoz zemlje na adresu

Možemo se pohvaliti da raspolažemo sa dosta vrsta zemlje koje dovozimo na dogovorenu adresu. vaše je samo da kažete za koju primenu Vam tačno treba i baš to što tražite mi možemo da obezbedimo i olakšamo dovoz zemlje. Kada je u pitanju usluga odvoza zemlje ona ide u više pravaca kao što su dogovor oko utovara, biranje odgovarajućeg vozila, mašinski ili ručni utovar itd. skoro kao za odvoz šuta. Zavisno od količine i prilaza odlučujemo koje vozilo koristiti za odvoz zemlje, kako obaviti utovar ako ga mi vršimo, mašinski ili ručno, i kako organizovati sve to pošto smo obično ograničeni sa prostorom i moramo se tim uslovima prilagoditi.

Odvoz zemlje obavljamo 24 sata kao i dovoz zemlje

odvoz zemljeOva naša usluga spada u istu kategoriju kao i odvoz smeća, odvoz šuta i odvoz građevinskog otpada i ostalog smeća. Jako je bitno u prvom kontaktu sa nama da nam detaljno opišete sve detalje, kako bismo deo planiranja i organizacije obavili perfektno i da bi se ceo proces tako i završio. Zemlja se uglavnom nalazi u rasutom stanju o utovar se vrši ručno ili mašinski ako je veća količina u pitanju i ako je moguć prilaz do same gomile. Cene naših usluga su jako povoljne pogotovo iz tog razloga što je dobijena usluga na vrhunskom nivou. Pozovite nas i angažujte firmu sa tradicijom dugom preko dve decenije.


error: Žao nam je, nije dozvoljeno kopiranje teksta sa sajta.