Selidbe Beograd

Selidbe Beograd je usluga čiju važnost smo uvideli već posle prvog očišćenog objekta i potrebe vlasnika za useljenjem i angažovanjem odgovarajuće firme kojoj su selidbe specijalnost. već posle tog posla krenuli smo da obavljamo selidbe manjeg broja stvari i predmeta i kako je vreme odmicalo tako je naše iskustvo raslo i već posle 5 godina postojanja došli smo u situaciju da smo većinu selidbi obavljali i da smo u tom poslu postali jako dobri.

selidbe beogradSelidbe Beograd samo za vas na raspolaganju 24 sata

Za tih 5 godina smo obavili preko 4000 selidbi stanova, kuća, firmi, objekata,  vršili selidbe specijalnih tereta, selidbe klavira itd. Sada nakon 20 godina od obavljene prve selidbe Beograd možemo sa ponosom za sebe reći da imamo sve potrebno iskustvo, znanje i opremu da obavljamo i najzahtevnije i najteže selidbe koje se od nas traže. Najtraženija usluga u ovoj oblasti je sigurno selidbe Beograd jer složićete se ovo je milionski grad i svaki dan se izvrši veliki broj selidbi i preseljenja.Za manje selidbe angažujemo kombi prevoz a za veće kamionski prevoz a za selidbe specijalnih tereta i kamion sa rampom.

Selidbe Beograd cene već od 990 dinara

Naznačena cena može npr. da bude za selidbu nekog kuhinjskog elementa(frižider, šporet) na teritoriji opštine Čukarica iz prizemlja u prizemlje. Što se tiče cene selidbe veliki broj faktora utiče i u lakšim slučajevima potreban je da se obavi poduži razgovor. Za obimnije selidbe Beograd ako je još u pitanju kao što je selidba kuće, firme, poslovnog prostora u takvim slučajevima vršimo besplatnu procenu selidbe. Posle našeg besplatnog izlaska na teren i davanja ponude niste ni u kakvoj obavezi nas da angažujete. Obratite se profesionalcima i posle npr. renoviranja stana i svakodnevnog odvoz šuta preselite se bez nervoze i uživajte u svom novom domu. Za potrebe klijenata koji su u potrazi za novim stambenim prostorom vršimo i iznajmljivanje kontejnera na teritoriji Beograda. Takođe prodaja kancelarijskih kontejnera je naša osnovna delatnost i možete nas i za to angažovati.

 


error: Žao nam je, nije dozvoljeno kopiranje teksta sa sajta.