Iznajmljivanje kontejnera

Zakup kontejnera, najam kontejnera, renta kontejnera na dan, nedelju ili na mesečnom nivou

Iznajmljivanje kontejnera na dan, nedelju dana, ili mesečni najam, izbor je vaš. Sa nama je svaki dogovor moguć!

Iznajmljivanje kontejnera obavljamo na teritoriji Beograda i bliže okoline.

Kada je prodaja kontejnera u pitanju ograničenja nema i vršimo isporuku na teritoriji cele Srbije!

U mogućnosti smo UVEK da izvršimo iznajmljivanje kontejnera standardnih dimenzija 6×2,4 metra i rok isporuke je do 10 dana od momenta potpisivanja ugovora.
Akcenat stavljamo na činjenicu da iznajmljivanje kontejnera obavljamo kako pravnim tako i fizičkim licima!

Iznajmljivanje kontejnera Beograd

Prevoz kontejnera obavljamo isključivo u našoj režiji, isti se dodatno obračunava na zakup kontejnera čiji period trajanja vi birate.

Takođe uz rentiranje kontejnera vršimo i prodaju NOVIH kontejnera sa isporukom na adresu kupca bilo gde na teritoriji Srbije.

Iznajmljivanje građevinskih kontejnera za gradilišta, razne manifestacije, javne događaje i ostale svrhe i delatnosti.
Bilo da je u pitanju najam kontejnera za kancelarije smeštaj radnika ili slično, naši kontejneri ispunjavaju sve uslove kako bi maksimalno odgovorili vašim potrebama. Akcenat stavljamo na iznajmljivanje kontejnera Beograd kao i okolinu a po zahtevu klijenata kontejner može biti iznajmljen i bilo gde na teritoriji Srbije.

Iznajmljivanje kontejnera osnovne informacije

Naš osnovni model kontejnera je kao što smo naveli 6×2,4 metra sa jednim ulaznim vratima i dva prozora. Kontejner dolazi potpuno prazan i isti opremate po vašim potrebama. Što se tiče dodatne opreme kada je iznajmljivanje kontejnera u pitanju on može biti sa grejalicom, klimom, stolovima, stolicama, ormanima, čivilucima itd.
Za svaki kontejner bilo da je iznajmljivanje kontejnera ili prodaja kontejnera u pitanju potrebno je da se ispune neki uslovi kako bismo uopšte bili u situaciji da isti isporučimo na dogovorenu adresu.
Pre svega to je prilaz samoj lokaciji, a onda i to da je površina tvrda i donekle ravna kako bismo neometano izvršili isporuku kontejnera. Jako je bitno naglasiti da li kamion sa dizalicom može da priđe do same krajnje tačke gde se kontejner stacionira ili mora da se istovara sa određene udaljenosti, a sve u cilju toka da bismo znali koji kamion da se angažuje kako bi isporuka tj. iznajmljivanje kontejnera obavljena na pravi nacin.

ZAKUP KONTEJNERA, RENTA KONTEJNERA

Novi kontejneri, iznajmljivanje kontejnera, najam kontejnera

Prodaja kontejnera standardnih dimenzija kao i kontejnera po meri je takođe moguća, pozovite nas da dogovorimo sve detalje.
Prva mogućnost koju možete birati za kupovinu novog kontejnera jesu dimenzije i struktura.
Pod može biti od laminata, linoleuma ili neke druge strukture po vašem izboru. Jednostavno sve je stvar Vašeg izbora i namene a mi smo tu da to sprovedemo u delo.
Rok isporuke novog kontejnera na adresu je do 5 dana od momenta plaćanja, izuzetak je sezona kada može duže malo da se čeka. Prodaja kontejnera Beograd je usluga koja zahteva obostranu saradnju i detaljno analiziranje tražnje i ponude na tržištu. Jako je bitno da klijent tačno zna kakav kontejner ga interesuje i za koju namenu ga kupuje ili što mi pre savetujemo vrši iznajmljivanje kontejnera. Konstrukcija kontejnera totalno odgovara njegovoj nameni kao i zahtevima klijenata a zidovi koji su od panela su odličan izolator za bilo koje doba godine. Zbog same strukture kontejnera veoma se lako ugreju i drže poprilično dugo temperaturu i dovoljan je mali izvor toplote kako bi se postigla sobna temperatura. Iznajmljivanje kontejnera kao što smo napisali može da bude bez opreme ili uz dodatnu opremu koja dosta poboljšava samu funkcionalnost i olakšava boravak u kontejneru. Svako gradilište a i vaše pretpostavljamo je organizovano tako da se dnevno obavi mnogo poslova kada su građevinski radovi u pitanju kao i odvoz šuta Beograd i ostale delatnosti.

Cene iznajmljivanja kontejnera i uslovi kada je u pitanju renta kontejnera

Najbitniji faktori koji utiču na cenu kada je iznajmljivanje gradjevinskih kontejnera u pitanju su:

  • Period iznajmljivanja kontejnera kao i dužinu trajanja
  • Vrsta i namena kontejnera
  • Stanje kontejnera koji se iznajmljuje
  • Da li je klijent pravno ili fizičko lice

Okvirne neke cene zakupa se kreću od 120 do 200 evra a za sve dodatne i preciznije informacije možete nas pozvati preko telefona ili nam pisati na mail.

Kancelarijski kontejner

Iznajmljivanje kontejnera obaveze zakupca i pravila održavanja

Želimo odmah da istaknemo da se obavezno priliko predaje kao i priliko preuzimanja kontejnera sačini zapisnik u kom se svi detalji, mogući nedostaci i slično zavedu i zakupac je u obavezi iste da nadoknadi.

Klijent koji iznajmi kontejner u obavezi je sam da obezbedi strujni priključak UKO UTO 16A kako bi isti bio povezan na strujnu mrežu. Zabranjeno je pušenje u kontejneru kao i držanje životinja ili bilo kakve robe. Namena kontejnera je isključivo za boravak ljudi. Obaveza zakupca je da redovno održava spoljašnost kao i unutrašnjost kontejnera jer kako zaduži kontejner tako treba i da ga razduži. Kada je iznajmljivanje kontejnera u pitanju poželjno je, tačnije obavezno da zakupac osigura kontejner o svom trošku od krađe, ili nekih drugih nepogoda. U suprotnom u obavezi je da nadoknadi apsolutnu štetu nastalu na kontejneru.

Dovoz i odvoz kontejnera je isključivo u našoj režiji i za to je zadužen kamion sa kranom da sve protekne u najboljem redu!

Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate kako bismo zajedno postigli dogovor i iznajmljivanje kontejnera proteklo u najboljem redu.


error: Žao nam je, nije dozvoljeno kopiranje teksta sa sajta.