Odvoz šuta Beograd

odvoz suta beogradOdvoz šuta je naša osnovna delatnost koju obavljamo preko 20 godina i sa ponosom možemo reći da smo pioniri u obavljanju te usluge na teritoriji grada Beograda i uopšteno u Srbiji. Za nas ne postoji nemoguća misija bilo da je u pitanju odvoz šuta, odvoz smeca, odvoz građevinskog otpada, odvoz zemlje i slično. Odvoz šuta vršimo u rasutom stanju ili u dzakovima u zavisnosti kako je vama lakše i profitabilnije. Sam proces čišćenja vašeg objekta ili površine izgleda ovako: pozovete nas i detaljno objasnite stanje u kom se šut nalazi, količinu šuta, poziciju, lokaciju sa koje se vrši odvoz, i posle detaljnog upita koji Vam uputimo dobijate ponudu od nas. Sledeći korak ako se odlučite za obavljanje posla, zakazivanje termina, obavljanje posla, i odvoz šuta na deponiju.

Odvoz šuta Beograd 00-24h, mašinski i ručni utovar

Uslugu odvozenje šuta za Vas obavljamo po danu, noću, vikendom i praznikom, po kiši snegu i suncu, prvenstveno onda kada Vama odgovara. U zavisnosti od količine, lokacije i samog sastava šuta ili smeća u mogućnosti smo da Vam ponudimo odvoz šuta koji možemo mašinski da utovarimo(sa bagerom ili kranom/rukom) ili ručno taj deo posla naši radnici da obave za manje količine ili ako se nalaze u objektima. Odvoz šuta Beograd za manje količine do 35 džakova angažujemo kombi prevoz a za količine od 35-100 džakova koristimo kamionski prevoz. Bitno je naglasiti da odvozenje šuta tj. jedinica mere po džaku se računa prosečna težina maksimum 35 kilograma, sve preko toga su pretovareni džakovi sa kojima odvoz šuta, tj. sam proces ručnog utovara ide malo teže.

Vaš šut je naša briga, poverite posao profesionalcima i zagarantujte sebi odlično obavljen posao

odvoz sutaCene za uslugu odvoz šuta Beograd

Cene odvoza šuta se formiraju tek kada dobijemo sve potrebne informacije koje su nam potrebne i u skladu sa njima možemo da Vam damo ponudu za odvoz šuta. Na cenu utiče dosta faktora a potrudićemo se najbitnije da nabrojimo a oni su:

  • Stanje u kom se šut nalazi, da li je džakiran ili se nalazi u rasutom stanju
  • Tačna količina šuta i njegova pozicija(dvorište, stan, kuća itd.)
  • Koje vozilo je potrebno angažovati za odvoz šuta na deponiju i jel potreban utovar istog
  • Kako bi se obavio sam proces utovara, mašinski ili ručno(najviše zavisi od količine,stanja šuta i samog prilaza)
  • Vreme kada bi se usluga obavila i obim posla koji bi obavili

Ovo su samo nabitnije stavke koje je potrebno da znamo i u slučaju njihovih promena menja se i cena usluge za odvoz šuta.

Posle obavljenog odvoza šuta i renoviranja objekta nama se možete obratiti i za poslednju operaciju useljenja u novi dom a to je selidba. Pored usluge odvoz šuta vršimo i sve usluge selidbe BeogradKontaktirajte nas i već sada saznajte koja bi bila cena usluge koja Vam je potrebna a mi ćemo se potruditi da ponudimo cenu koja zadovoljava vaša očekivanja i pružimo uslugu na odličnom nivou kao i do sada.


error: Žao nam je, nije dozvoljeno kopiranje teksta sa sajta.