Kamionski prevoz Beograd

Kamionski prevoz pored naše osnovne delatnosto odvoza šuta predstavlja osnovu transporta i odvoza kada su u pitanju veće količine šuta koji je potrebno odvesti na deponiju. Posedujemo kamione različitih nosivosti i dimenzija koji mogu da odgovore svim vašim zahtevima.  Na sve usluge dajemo garanciju koja predstavlja jedan od osnovnih faktora i dokaza mušterijama kako mi u stvari obavljamo naše usluge. 

kamionski prevozKamionski prevoz Beograd 00-24h

Naše radno vreme i za kamionski prevoz je 24 sata svaki dan u nedelji. Na raspolaganje možemo da stavimo 2 vrste kamiona jedna otvoreni, koji služe za kiper prevoz a drugi kamioni sa ceradom koji su najpogodniji za prevoz robe i selidbe Beograd. U našem asortimanu možete pronaći raznovsna vozila za sve uslove, i potrebe tržišta uz jako povoljne cene i odličnu uslugu. Kiper kamioni su najpogodniji za gradjevinski materijal i njegovo dopremanje direktno na adresu kupca. Za razliku kada je u pitanju kombi prevoz, kamionski prevoz je ograničen sa kretanjem pogotovo sa gradskim sredinama

Zašto baš nama poveriti kamionski prevoz:

  • Višedecenijsko iskustvo i postojanje
  • Radno vreme koje je isključivo vama naklonjeno
  • Opremljena i tehnički ispravna vozila
  • Cene koje uz kvalitet pružene usluge nemaju premca
  • Izričito poštujemo rokove i dogovore
  • Mnogo veća nosivost i gabariti u odnosu na kombi prevoz

Obratite nam se za svoj kamionski prevoz i uštedite i vreme i novac.

Kamion za šlepanje vozila nekada odlično dođe osim osnovne namene da obavi i ostale vrste kamionskog prevoza i robe koje je moguće. Sama šlep služba Beograd je grana prevoza u kojoj je najbitnije vreme odziva.

Takođe kada vršite iznajmljivanje kontejnera i potreban je utovar prevoz i istovar istog možete nas pozvati i angažovati. Prodaja kontejnera sada na jednom mestu, pozovite nas i obezbedite svoj kontejner na vreme! Stambeni kontejneri takođe spadaju u pvu grupu i kamionski prevoz tj. kamion sa dizalicom je odličan izbor za ovu vrstu usluge.

 


error: Žao nam je, nije dozvoljeno kopiranje teksta sa sajta.